Dilan Polat, tahliye partisi verdi ama bu kez çizgiyi aştı… Kız kardeşi Sıla Doğu'yla çekilmiş ağzı açık fotoğrafları sosyal medyada olay yarattı.

Lüks hayatını ifşa etmesiyle tepki çeken Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonra artık sosyal medya kullanmayacağını söyledi ancak kullanmadı.

Sosyal medyada hızlı bir geri dönüş yapan Dilan Polat, bu kez ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte tahliyesini kutladığı partiyle gündem oldu.

Gece boyunca şarkılar söyleyip dans eden Dilan Polat'ın partisine ablası Sıla Doğu ile dudak dudağından öptüğü anlar damga vurdu.

dilan sil

TEPKİ OLDU

Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve sosyal medyada heyecan yarattı.

2

Ünlü isimlerin bu görüntülerine “Ne güzel örnekler değil mi?”, “adalet öpücüğü diyelim”, “seyircimizi hak ettik”, “hepsi ayıp” gibi tepkiler geldi.

3

YÜZÜNDEKİ yıpranmalar dikkat çekti

Yüzündeki morluklar nedeniyle uzun süredir adından söz ettiren Dilan Polat'ın, eşi Engin Polat'tan şiddet gördüğü ve estetik ameliyat olduğu yönünde son dönemde iddialar dolaşıyor.

perakendeciler

Estetik ameliyat geçirmediğini iddia eden Dilan Polat, yüzüne vitamin takviyesi yapıldığını ve morlukların birkaç gün içinde kaybolacağını söyleyerek gerçeği ortaya çıkardı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Popüler Firmalar
Güncel Haberler
Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber